Lente en vooruitkijken horen bij elkaar!

PaardenInzicht kijkt graag vooruit en ook de samenwerkingspartners van GEZONDTOTAAL.NU kijken graag vooruit: naar het leiderschap na de corona-crisis, naar geoptimaliseerde communicatie, beter gebruik van onze vaardigheden, plezierigere en effectievere samenwerking, preventie met betrekking tot gezondheid, minder stress, betere houding en plezieriger thuiswerken.

De blog die wij daar als samenwerkingsverband over schreven, getiteld: VOORUITKIJKEN deel ik heel graag ook via de PaardenInzicht site met jullie om jullie te laten zien welke expertises je zoal kunt benutten bij het omzetten van het VOORUITKIJKEN in VOORUITWERKEN! Hieronder heb ik de april 2021 blog van GEZONDTOTAAL.nu integraal opgenomen. Veel leesplezier en heb je daarna  nog vragen? Aarzel niet contact op te nemen via de vermelde links. En lees je deze blog liever online op de site van gezondtotaal.nu klik dan hier!

© Margreet Noordanus / PaardenInzicht & Gezondtotaal.nu

Gezondtotaal.nu kijkt ook graag vooruit – daarbij staan in deze blog preventie van gezondheidsklachten en hoe wij klanten na de corona-crisis vooruit helpen.

Dit doen we vanuit onze verschillende expertises op een breed vlak, van vitaliteitsplan, tot lichamelijke gezondheid, tot lifestyle, tot beweging, gezond eten, een goede werkhouding, een gezonde en ergonomische kantooromgeving tot ondersteuning en coaching als het gaat om thuiswerken, samenwerken, communicatie, persoonlijk leiderschap en leiderschap.

Wendy van Vlodrop: Vooruit kijken, voor zover dat dat mogelijk is doe ik dat zeker. Vooruit kijken met klanten naar een situatie als de medewerkers straks weer terug op kantoor  komen. Hoe ziet het kantoor er dan uit, meer een ontmoetingsplek voor te overleggen en minder een kantoortuin met alleen maar werkplekken. De kantoren gaan veranderen, het thuiswerken heeft laten zien dat we goed veel dingen vanuit thuis kunnen doen maar dat we fysiek overleg toch op kantoor graag willen doen. We helpen klanten daar graag mee om daarvoor een mooi plan te maken.

Daarnaast is vitaliteit ook voor mij vooruit kijken. Door het thuiswerken ontstaan veel fysieke klachten door een verkeerde zithouding of door te lang achter de eettafel te werken.
Deze medewerkers moeten goed begeleid worden en wij bieden een mooi programma aan diverse vitaliteitscursussen.

Samen de schouders eronder zetten om zo onze klanten zo goed mogelijk te helpen met het welzijn van de medewerkers. Een fijne en vitale werkomgeving bieden is voor elke werkgever enorm belangrijk. Graag gaan we met bedrijven aan de slag om dit in praktisch en uitvoerbaar vitaliteitsplan om te zetten!

Margreet Noordanus: Afgelopen jaar heeft een verschuiving teweeg gebracht in de manier van samenwerken: er wordt anders en op afstand samengewerkt. Na de crisis zal hieruit een mix-vorm ontstaan: een combinatie van op kantoor werken en thuiswerken. Dit vormgeven zorgen dat het effectief en efficiënt is en blijft en daarbij flexibel is, vraagt het een en ander in onze samenwerking en communicatie. Het vraagt ook het een ander van het leiderschap: een andere manier van kijken en leidinggeven. Hier individueel, als teamlid en als team vorm aangeven vraagt een net andere insteek en communicatie.

Moet er daarin veel veranderen? Dat zal van de omstandigheden en werkzaamheden afhangen! Nu het einde van de corona-tunnel in zicht aan het komen is, is het tijd hier mee aan de slag te gaan door te inventariseren, door de verwachtingen in kaart te brengen en door te bekijken wat hier in de zin van communicatie, samenwerking en leiderschap bij nodig is.

Ben je een ambitieuze werkgever, ben je een ambitieuze teamleider, ben je een ambitieus teamlid? En kijken jij en het bedrijf vooruit? Dan kijken wij graag samen met jullie VOORUIT!

Birgit Schmitz: Vooruit kijken in een maatschappij die gedeeltelijk stil ligt vraagt om veel creativiteit en positiviteit. Vanuit ons oogpunt (de fysiotherapiepraktijk met alle specialisaties) merken we dat de zorg verplaatst is. Dat betekent dat we aan de ene kant minder aanmeldingen krijgen van mensen die vanuit het ziekenhuis doorgestuurd worden en er zijn veel minder sportblessures. Aan de andere kant krijgen we meer aanmeldingen van alle thuiswerkers die klachten ontwikkelen doordat ze thuiswerken.

Onze collega’s van de praktijk blijven klaarstaan voor iedereen die zich meld en we willen iedereen zo snel mogelijk inplannen en helpen. Ons advies in deze tijd: wacht niet te lang als je klachten hebt. Te lang wachten veroorzaakt vaak ook een langer herstel en dat is het laatste wat we willen. Onze praktijk werkt ook binnen een middelgroot bedrijf en verzorgt daar de behandelingen en gezondheidsmanagement.

Door de intensieve aanpak merken we dat er veel winst te behalen valt als gezondheidsmanagement  op de juiste wijze wordt ingezet. Wil jij als bedrijf meer informatie over therapie op het bedrijf of gezondheidsmanagement, neem dan contact met ons.

Inge van den Heurik: Vooruit kijken en in beweging blijven dat vind ik heel belangrijk. Ik merk dat velen die thuiswerken minder in beweging zijn en neigen tot minder goede voeding. Nou, daar kom ik dus kijken ?.

Ik zie nu degenen die zich melden voor een gratis gezondheidscheck of een gratis meting van je rug. Er starten mensen met het SLIMdiet concept om in een beter eetritme te komen. Door het thuiswerken zijn voor velen hun dagelijkse ritme verstoord. Terug in het ritme, verander de samenstelling van je lichaam, verlies het gewicht dat je kwijt wil.

Wil je specifiek voor je rug komen trainen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Na de meting van de rug wordt het meetresultaat besproken en vragen beantwoord en de opties bekeken. Wil jij meer weten over je rug of je gezondheid, maak dan die gratis afspraak.

Vooruitkijken? Wees welkom! Klik hier om direct met Wendy, Margreet, Inge of Birgit contact op te nemen. Of klik hier om via de contact pagina een bericht te sturen of te bellen.

TOT SNEL en een mooie dag, De Gezondheidsmanagers van Gezondtotaal.nu ?

© April 2021 Gezondtotaal.nu

Vragen? Kijk een op: https://gezondtotaal.nu/faq/

Lees ook onze leerzame en interessante blogs: https://gezondtotaal.nu/blog/

Thuiswerken – vind de balans tussen werk en privé! Schrijf jezelf in voor de online thuiswerkcursus! Meer info: bel 0642636444 of zie https://gezondtotaal.nu/thuiswerkerscursusencoaching/

PaardenInzicht – 10 jarig jubileum – 10 year anniversary

PaardenInzicht – 10 jarig jubileum

Deel 1 – in deze video een compilatie van een aantal van mijn favoriete momenten. De keuze was zo moeilijk dat er later een deel 2 volgt. VEEL KIJKPLEZIER!

PS: een aantal beelden zijn uit de begin jaren vandaar dat de kwaliteit soms wat minder is.

PaardenInzicht – 10 year anniversary

Part 1 – in this video a compilation of some of my favourite moments. The choice was so difficult that a part 2 will follow later. ENJOY WATCHING!

PS: some of the images are from the early years so the quality is sometimes a bit poor.

[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=0X853xzA1I8″ el_width=”80″]

Luister ook de speciaal voor PaardenInzicht gecomponeerde jubileum muziek: ????

PaardenInzicht staat al 10 jaar – altijd klaar!

 © Margreet Noordanus / PaardenInzicht Takes you to the next level!

www.paardeninzicht.nl / info@paardeninzicht.nl

Vlodrop, 2020PaardenInzicht ook in 2021 DE LEIDERSCHAPSSPIEGEL

Reageren of vragen? Graag! Stuur je mailtje naar info@paardeninzicht.nl

PS: zit je in een rollercoaster, zit je team erin en kun je of kunnen jullie daar wel wat hulp bij gebruiken? Laat het weten en wees welkom!

 

Luister ook het interview van Margreet op NPO2: Radio interview Margreet

Zelf aan de slag? Neem dan contact op! Je kunt bellen naar: 06-22360999 of mailen naar info@paardeninzicht.nl

Meer lezen? Het gratis e-book 35 Redenen om je door Paarden te laten Coachen, kun je downloaden door: hier te klikken!

Meer informatie? Over PaardenInzicht en de coaching met paarden:
www.paardeninzicht.nl

Ben jij gekalibreerd? Is je team gekalibreerd? Wat dat betekend? Lees de
blog https://paardeninzicht.nl/kalibreren/

Of bekijk de September 2020 video PaardenInzicht KALIBREREN [vc_video
link=”https://www.youtube.com/watch?v=HvH4_NPekC4″ el_width=”80″]

Margreet Noordanus Presentation

Margreet & Genius The Horse* zeggen: WELKOM!

Is elkaar aanspreken LASTIG? Dan is een training om hiermee te oefen geen overbodige luxe. Boek bijvoorbeeld de training Aanspreken Lastig.

*Genius The Horse is de nieuwe mascotte van PaardenInzicht – online zal je ‘m langs zien flitsen met PaardenInzicht nieuws, oneliners en aankondigingen.

TOP TIP: thuis aan het werk en moet je vanuit huis leidinggeven aan een team? Lees dan de blog: https://paardeninzicht.nl/vijf-tips-voor-een-optimale-teamsamenwerking-op-afstand-en-in-crisistijd/

 

Bekijk ook de September 2020 video PaardenInzicht KALIBREREN [vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=HvH4_NPekC4″ el_width=”80″]

Nog meer lezen?

Video’s bekijken?

Publicaties Margreet Noordanus / PaardenInzicht