Update – Crowdfunding voor boek Boost je Leiderschap! 

De doop van het boek staat gepland op mijn verjaardag, 16 mei 2024. Daarbij vier ik nog een mijlpaal: in 2024 werk ik namelijk 50 jaar met de paarden!

Vijftig jaar waarin, het zal duidelijk zijn, mijn passie en het enthousiasme alleen maar gegroeid zijn. Voor het zover is moet er nog veel gebeuren: het manuscript moet definitief voltooid worden, daarna is het aan de redacteur om de puntjes op de i te zetten, waarna de grafisch-ontwerper aan de slag kan met de grafische aspecten en opmaak.

Daarmee zijn we er nog niet, dan volgt namelijk het ontwerp van de cover en het daadwerkelijk laten drukken door de drukker, de registratie, de marketing, website, het regelen van de verspreiding via de diverse kanalen en niet te vergeten het organiseren van de boekdoop.

Deel je mijn enthousiasme? Wil je bijdragen aan dit veel omvattende project waar in elke fase kosten aan verbonden zijn Graag! Dat kan door deel te nemen aan de crowdfunding.

Wil je dat liever niet? Stuur me dan een PB!

Dank voor je aandacht, Margreet / PaardenInzicht

Het hele verhaal lezen, lees dan hier verder!

Help je mee? Crowdfunding voor boek ‘Boost je Leiderschap!’ 

Margreet Noordanus, oprichter van PaardenInzicht en een gepassioneerde pionier op het gebied van paarden, menselijke ontwikkeling en ervaringsgericht leren, heeft hulp nodig bij het verwezenlijken van haar levenslange droom: de publicatie van haar boek, ‘Boost je Leiderschap! Authentiek & Fair met 7 vaardigheden (die je al bezit).’


Het verhaal begon in 2011, toen Margreet PaardenInzicht oprichtte en haar passie voor paarden, mensen en ervaringsgericht leren met paarden samenvoegde. De vruchten van haar inspanningen hebben geleid tot bewezen methodes en waardevolle inzichten die ze nu wil delen met de wereld. Haar boek is het hoogtepunt van jarenlang werk en groei, en het is ontworpen om individuele deelnemers en teams te laten zien hoe ze met zeven vaardigheden (die iedereen al bezit) een positieve impact kunnen maken.

Financiën voor het drukken

Het traject naar publicatie is een uitdagend avontuur gebleken en heeft Margreet, door de keuze voor een verkeerde zakelijke partner, veel geld gekost, zonder dat dit tastbaar resultaat opleverde. Haar vastberadenheid om haar boek uit te geven is echter onverminderd. Het boek is voltooid en belooft lezers een schat aan inspiratie, ideeën, praktijkvoorbeelden en inzichten waarmee zij hun (persoonlijke) leiderschap naar een hoger en tevens authentiek en fair niveau kunnen tillen. Het snelle, een tikkeltje uitdagende en soms confronterende ervaringsgericht leren met paarden dat hierbij wordt ingezet, wordt helder toegelicht. Verder is de beschreven aanpak geïllustreerd met prachtige foto’s en heb je als lezer de mogelijkheid je eigen leiderschap te evalueren en doelen voor verbetering vast te stellen. Om met het boek een verschil te kunnen maken moet het wel gepubliceerd worden. De inspirerende inhoud, teksten, voorbeelden en foto’s zijn er. Wat rest zijn de benodigde financiën voor de volgende stap: het drukken. 

Boek-doop op 16 mei

De boek-doop staat gepland op 16 mei 2024, Margreets verjaardag. Naast dat het boek vanaf 16 mei 2024 beschikbaar moet zijn voor iedereen die wil werken aan (persoonlijk) leiderschap, viert Margreet diezelfde dag een indrukwekkende mijlpaal: 50 jaar werken met paarden. Deze dag kan niet plaatsvinden als het boek niet fysiek beschikbaar is! Vandaar dat er een crowdfunding is opgezet met als doel de financiën rond te krijgen.


Enthousiast? Margreet helpen zodat zij verder kan met het vervullen van haar missie om positieve verandering te brengen in het leven van anderen? Doe dan een donatie: echt elke bijdrage is welkom!

Het coachpaard liet ons zien dat ze alert was als we ons als team niet eens konden worden. Als we afgeleid raakten, beschouwde ze ons als gevaar, waardoor we al snel inzagen dat we dan ook een potentieel gevaar voor onszelf zijn. Toen we als team door een smal straatje moesten lopen zonder de afbakening te raken, eiste ze onze volledige aandacht en concentratie. Verslapte onze aandacht? Dan haakte ze af en stapte ze zo de opdracht uit, afbakening of niet!

WELKOM!

Meer weten of wil je direct zelf of met je team aan de slag? Het eerste gesprek is gratis en ik kom je graag meer vertellen over wat PaardenInzicht voor jou, je medewerkers en medewerksters, teams en bedrijf kan betekenen.

Leiderschapsprogramma’s en alle overige programma’s, trainingen en coaching zijn op maat en worden daarbij door heel Nederland gegeven. Vragen? Bel: 0622360999 of mail info@paardeninzicht.nl

Dit artikel is het artikel dat in de online nieuwsbrief van Noord-Limburg Business is gepubliceerd, zie daarvoor: Noord-Limburg Business.nl NIEUWS Help je mee? Crowdfunding voor boek!

Meer weten? Kijk eens naar deze video!

[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=wUOCvnjL2C4″ el_width=”80″]

ENGLISH: I often get the question: horse coaching, what do you use it for?

Horse coaching is very suitable to be used for:

– gaining insight in talents and skills to be (further) developed

– solving problems with skills

– Developing and improving communication, cooperation and (personal) leadership

– Obtaining self insight

Furthermore, PaardenInzicht is called upon when there is a question of:

– personal problems and problems on the work floor

– gaining insight in (personal) hurdles and obstacles

– Stagnant and deadlocked coaching processes

– When the (team) problem seems to be ‘insurmountable

Want to know more? The first conversation is free and I would love to tell you more about what Horse Insight can mean for you, your employees, teams and company.

Leadership programs and all other programs, trainings and coaching are tailor-made and delivered throughout the Netherlands. Questions? Call: 0622360999 or mail info@paardeninzicht.nl

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Boek direct: bel Margreet op 0622360999 of mail naar info@paardeninzicht.nl

Meer lezen over wat anderen over PaardenInzicht zeggen? KLIK HIER

© Oktober 2023 PaardenInzicht / Margreet Noordanus

Reageren of vragen? Graag! Stuur je mailtje naar info@paardeninzicht.nl

 

Luister ook het interview van Margreet op NPO2: Radio interview Margreet

Zelf aan de slag? Neem dan contact op! Je kunt bellen naar: 06-22360999 of mailen naar info@paardeninzicht.nl

Meer lezen? Het gratis e-book 35 Redenen om je door Paarden te laten Coachen, kun je downloaden door: hier te klikken!

Meer informatie? Over PaardenInzicht en de coaching met paarden:
www.paardeninzicht.nl

Ben jij gekalibreerd? Is je team gekalibreerd? Wat dat betekend? Lees de
blog https://paardeninzicht.nl/kalibreren/

Of bekijk de September 2020 video PaardenInzicht KALIBREREN [vc_video
link=”https://www.youtube.com/watch?v=HvH4_NPekC4″ el_width=”80″]

Margreet Noordanus Presentation

Is elkaar aanspreken LASTIG? Dan is een training om hiermee te oefen geen overbodige luxe. Boek bijvoorbeeld de training Aanspreken Lastig.

TOP TIP: thuis aan het werk en moet je vanuit huis leidinggeven aan een team? Lees dan de blog: https://paardeninzicht.nl/vijf-tips-voor-een-optimale-teamsamenwerking-op-afstand-en-in-crisistijd/