In deze video een terugblik op het jaar van PaardenInzicht met een weergave van een aantal posts in woord en beeld zoals geplaatst door het jaar heen op LinkedIn.

[vc_video link=” https://youtu.be/w3z2T33hSRY” title=” PaardenInzicht Eindejaars Video 2019][vc_column_text]

Maak jezelf (je leiderschap) je team (de team samenwerking) decennium proof door direct in 2020 te starten met het werken aan the next level!

Hoe?

Bel Margreet Noordanus (0622360999) van PaardenInzicht Training en Coaching met paarden, voor de mogelijkheden. Mailen mag natuurlijk ook: info@paardeninzicht.nl – Welkom!

#paardencoaching #leiderschap #leren #samenwerking #communicatie 

Ook scholen en teams van scholen maken gebruik van scholing door middel van paardencoaching bij PaardenInzicht en ervaren deze als heel plezierig en nuttig!

Moeten er stappen vooruit gezet moeten worden als het gaat om communicatie of samenwerking, dan is je team van harte welkom bij PaardenInzicht, waar effectief en snel gewerkt wordt, en jij en je team volop resultaten kunnen boeken! Net zoals de vele anderen die je / jullie voorgingen, lees er over in de uitgebreide portfolio.

Of heb jijzelf besloten dat er een paar aandachtspunten in je leiderschap zijn waar je aan wilt werken? Dan ben jij natuurlijk eveneens van harte welkom bij PaardenInzicht om hiermee aan de slag te gaan.

Is de commerciële communicatie een probleem? Ook daar heeft PaardenInzicht een oplossing voor in de vorm van de Commerciële Communicatie Training die Lead2meet i.s.m PaardenInzicht verzorgt

https://paardeninzicht.nl/portfolio_page/commerciele-communicatie-i-s-m-lead2meet/

Paardencoaching is een ‘sterk middel’ bij uitstek, zeker om alsnog goed en positief aan de herfst te kunnen beginnen. Waarbij de kracht van PaardenInzicht is dat Margreet jou/jullie zowel bij de interactie met jullie coachpaard begeleidt (en waar nodig helpt bij ‘de vertaling’) als begeleiding, huiswerk en tips geeft waarmee de paardenbak-ervaringen omgezet worden naar succeservaringen in de dagelijkse werkpraktijk. Deze specialismen van PaardenInzicht staan er garant voor dat jullie winterklaar de winter in gaan en zorgen er ook voor dat jullie jaren na dato nog plezier hebben van de tijdens de paardencoaching aangereikte handvatten. Een van de deelnemers verwoorde dit na 5 jaar als volgt: Leuke uitdagingen, zit goed in mijn vel. Veel handvaten* van onze paardencoaching kunnen gebruiken (*inderdaad een typefout! citaat is echter gecopy-pasted en derhalve het origineel ?.

Succesvolle trainingen Commerciële communicatie trainingen www.paardeninzicht.nl in samenwerking met Lead2meet
Succesvolle trainingen Commerciële communicatie trainingen www.paardeninzicht.nl in samenwerking met Lead2meet

Meer weten Bel Margreet Noordanus (0622360999) van PaardenInzicht Training en Coaching met paarden, voor een afspraak en om de mogelijkheden door te spreken. Mailen mag natuurlijk ook: info@paardeninzicht.nl – Welkom!

#paardencoaching #leiderschap #leren #samenwerking #communicatie

COACHING IN HET BUITENLAND? WIJ VERZORGEN HET GRAAG!

Internationaal? Buiten Nederland en zelfs buiten Europa? Geen probleem -laat het weten– PaardenInzicht werkt over heel de wereld, zo lang er maar paarden en een coachlocatie in de buurt zijn!

Link naar de zakelijke tarieven Nederland

Over PaardenInzicht in de pers bij WIJLIMBURG: https://www.wijlimburg.nl/nieuws-overzicht/limburg-leads-het-paard-als-managerstrainer/

Blog Media Mirror: Conclusie: PaardenInzicht is dé partner op het gebied van management training en coaching

Link naar contactformulier

Meer lezen? Het gratis e-book 35 Redenen om je door Paarden te laten Coachen, kun je downloaden door: hier te klikken!

Coachlocaties worden geregeld op basis van beschikbaarheid en in combinatie met wensen, het programma en budget van de opdrachtgever. Onderstaand een overzicht, en staat uw regio er niet bij? Laat het weten: stuur een mailtje of bel: 06-22360999 (+31(0)622360999).

BARNEVELD – MANEGE EN PONYKAMP DE BURGT

BELFELD – MANEGE DE GRENSSTREEK

DRUNEN – Manege D’n Dries

Heeze/Eindhoven – Manege  Meulendijks

HOUTEN – ZILVIA’S HOEVE

LOON OP ZAND – NATUURPOORT HERBERG VAN LOON

OOSTEIND – MANEGE BUITENHORST

SOMEREN – HET KEELVEN

VENLO – EQUIDROME

WEESP – Manege Bleyenberg

TEVENS: OMGEVING VAN AMSTERDAM (AMSTELVEEN) EN ABCOUDE.

OOK: DRONTEN, ARNHEM, BREDA, VUGT, ANDERE LOCATIE IN GEDACHTEN? LAAT HET WETEN!