Niet nodig!

Ragfijne en met elkaar verbonden communicatie, samenwerking en leiderschap zorgen voor een transparante altijd flexibele basis onder je leiderschap!

Hoe?

Bel daarvoor PaardenInzicht – tel.: 0622360999 of mail Info@PaardenInzicht.nl

PaardenInzicht biedt business en management trainingen en coaching met paarden door heel Nederland, waardoor de reistijd van de deelnemers aanmerkelijk verkort kan worden!

Lees hier meer over in de blog: https://paardeninzicht.nl/business-en-management-trainingen-en-coaching-met-paarden-door-heel-nederland/

Oh ja: coachlocaties worden geregeld op basis van beschikbaarheid en in combinatie met wensen, het programma en budget van de opdrachtgever. Onderstaand een overzicht, en staat uw regio er niet bij? Laat het weten: stuur Margreet een mailtje of bel: 06-22360999 (+31(0)622360999).

Link naar de zakelijke tarieven Nederland

Over PaardenInzicht in de pers bij WIJLIMBURG: https://www.wijlimburg.nl/nieuws-overzicht/limburg-leads-het-paard-als-managerstrainer/

Blog Media Mirror: Conclusie: PaardenInzicht is dé partner op het gebied van management training en coaching

Link naar contactformulier

Meer lezen? Het gratis e-book 35 Redenen om je door Paarden te laten Coachen, kun je downloaden door: hier te klikken!

Resultaten zijn na te lezen: PORTFOLIO

[vc_video link=”https://youtu.be/Ayx0L97o2jQ” title=”PaardenInzicht Coaching met Paarden][vc_column_text]

en ook op mijn LinkedIn profiel en op de LinkedIn Pagina van PaardenInzicht kunt je meer lezen over de resultaten die PaardenInzicht boekt.

Problemen in je team?

https://paardeninzicht.nl/paardeninzicht-leadership-management-training-and-coaching-with-horses/

Teamverhoudingen zijn vaak na 1 coaching duidelijk, dit is geen overdreven claim, lees de volgende blog maar eens: https://paardeninzicht.nl/team-verhoudingen-vaak-na-1-coaching-duidelijk/

Hoe een en ander linkt aan de dagelijkse praktijk, blijkt wel uit hetgeen de PaardenInzicht deelnemers zelf vertellen over impact en leermomenten: