[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Bij PaardenInzicht zien we teambuilding en workshops niet als losse eilandjes, maar als een integraal onderdeel van een groter geheel.

Onze aanpak draait om maatwerk en volledige afstemming, zodat jouw teamervaring niet stopt zodra je de paardenbak verlaat.

We gaan er van uit eerdere coachingssessies, actuele thema’s en gebeurtenissen uit het verleden allemaal zo hun impact hebben op het heden. Door deze elementen te integreren dragen onze teambuilding en workshops bij aan blijvende verandering.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Daarbij draait het bij PaardenInzicht het niet alleen om de activiteiten zelf, maar ook om de sfeer. Humor, samenwerking, luisteren en samen leren. Dit alles in een veilige omgeving en met volop de ruimte voor vragen. Dit gecombineerd met reflectie en het bespreken van eyeopeners en aandachtspunten maakt de dag niet alleen plezierig maar ook leerzaam.

Het houdt voor PaardenInzicht niet op na de workshop. We bieden deelnemers de mogelijkheid om ons feedback te geven en daarbij heb je dan meteen de mogelijkheid zelf te reflecteren over hetgeen je geleerd hebt, wat je wilt gaan toepassen en wat je eyeopeners zijn en daarbij opkomende vragen via het formulier te delen met de coaches. Waarna iedere deelnemer, individueel en persoonlijk via de mail of telefoon gerichte feedback ontvangt van onze coaches.

Ook een nabespreking met het team of leidinggevenden is standaard inbegrepen. Hoe die nabespreking eruit ziet verschilt: soms telefonisch of, want dat doen we indien nodig ook: een nabespreking op locatie!  Tijdens zo’n nabespreking waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers bij aanwezig waren, organiseerde de opdrachtgever een gezamenlijke feedback-lunch. De individuele ervaringen van deelnemers werden daarbij niet besproken, tenzij ze deze wilden delen. Zo niet, dan kregen ze buiten de bespreking om individuele feedback. Wel kwamen de observaties met betrekking tot het team van coaches, deelnemer en opdrachtgever aan bod. Het resultaat? Een berg aan positieve feedback voor het team, gebaseerd op de geweldige interactie met onze coachpaarden.

Wil je deze impact voor jouw team maar worstel je met de organisatie? PaardenInzicht neemt je alles uit handen: van een op maat gemaakt programma tot locatie en catering. Het enige wat je hoeft te doen, is je team vertellen waar en wanneer ze worden verwacht!

Geïnteresseerd? Neem contact op met Margreet Noordanus via 06-22360999 of info@paardeninzicht.nl voor meer informatie.

PS meer lezen, bijvoorbeeld hoe paardencoaching precies werkt? Lees dan onze blog: Daarom weet een paard meteen hoe iedereen in zijn vel zit!

#Teambuilding #CoachenMetPaarden #TeamOntwikkeling #Leiderschap #Samenwerken #Feedback #PersoonlijkeGroei #Maatwerk #Effectiviteit #PaardenInzicht[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_single_image image=”123384″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]