En laten je feilloos zien hoe je overkomt op anderen!

Hoe dit werkt? En waarom dit werkt kun je onder andere lezen in de blog https://paardeninzicht.nl/blog-paardencoaching/

Om te weten wat je er in je leiderschap, bij je communicatie en in samenwerkingen mee kunt en welke stappen je in positieve zin kunt maken, is het nodig dat je eerst inzicht hebt in hoe je overkomt.

Hoe kom ik over? Dat is een ABC-tje.


Paarden geven je dit inzicht, zonder praten!** En hoe je overkomt dat is in feite een ABC-tje, waarbij alle Alle Bekende Communicatie zorgt voor Alle Bekende Resultaten. Zijn deze resultaten nou net niet de resultaten die je wilt boeken? En ben je Alle Bekende Resultaten helemaal zat?

Werken aan plezierige samenwerking?


Wil je plezierig samenwerken? Effectief communiceren en je leiderschap naar een hoger plan tillen? Dan helpt PaardenInzicht je hierbij door middel van: ABC-D* Daarmee helpt PaardenInzicht je bij het doorbreken van problemen met leiderschap, communicatie en samenwerking: dit door gerichte management training en coaching met paarden. Hierbij is het paard de katalysator, zowel bij het individueel aan de slag gaan (zie blog: https://paardeninzicht.nl/paard-als-katalysator/ ) als wanneer je samen met je team aan de slag gaat (zie blog: https://paardeninzicht.nl/paard-als-katalysator-in-teamwork/ ).

Daarbij zorgt Margreet van PaardenInzicht er voor dat er in de praktijk met het geleerde verder gewerkt kan worden door reflectie te faciliteren en door te helpen bij het omzetten van de inzichten in praktische en toepasbare handvatten die direct benut kunnen worden. Meer over hoe het in zijn werk gaat met betrekking tot het geleerde echt in de praktijk brengen kun je lezen in https://paardeninzicht.nl/het-geleerde-echt-in-de-praktijk-brengen/

Aan de slag? Neem contact met Margreet op, bel 06-22360999 of mail info@paardeninzicht.nl

Prijzen en mogelijkheden, zie: https://paardeninzicht.nl/paard-als-katalysator-in-teamwork/

©PaardenInzicht/ Margreet Noordanus

© Cartoons PaardenInzicht

*ABC-D = Alle Bekende Communicatie DOORBREKEN!

** Lees over de impact en leermomenten van cursusisten die met ABC-D aan de slag gingen: