What can you and you team learn from a horse? How is it to look into the eye of a horse? And what does the horse see? What can you learn? Play the video!

Wat kunnen jij en je team van een paard leren? Hoe is het om in een paarden-oog te kijken? En wat ziet het paard? Wat kun je hiervan leren? Kijk de video!

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=Pj1lQXF66hk”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”]

Wat zijn de resultaten van aan de slag gaan met paardencoaching? En wat leer je dan door in het oog van een paard te kijken en samen aan de slag te gaan?

Immediate and lasting change www.paardeninzicht.nl

Lees de blog uit de praktijk, waarin een deelnemer zelf verteld over de resultaten, klik daarvoor hier: deelnemer vertelt: resultaten paardencoaching.

En hoe gaat dat dan met een team? Lees hierover in deze blog: Team coaching uit de paardencoach praktijk

Neem contact op met Margreet om aan de slag te gaan, bel 0622360999 of mail naar info@paardeninzicht.nl 

Bang voor paarden? Deze deelnemer schrijft achteraf: Er kwam steeds meer contact met het paard en op een gegeven moment keken we elkaar in de ogen. Ik kon de verbinding tussen ons voelen, en ik kan het niet anders omschrijven dan magisch.

Lees deze door deze deelnemer ZELF geschreven blog: Paardencoaching: de angst voorbij #paardeninzichtdeeltkennis Deel2

Vaak denk je dat je heel duidelijk bent en dat men het wel begrijpt maar dat valt tegen.

Lezen wat je team kan leren van PaardenInicht en de coaching met paarden? Klik hier.

Meer lezen? Het gratis e-book 35 Redenen om je door Paarden te laten Coachen, kun je downloaden door: hier te klikken!