[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=9cPlwZsJYR8 ” title=”Samen aan de slag Deel 2][vc_column_text]

Dit krijg je als team alleen voor elkaar als je samenwerkt en gezamenlijk ‘de kracht van samen’ laat zien.

Probeer het maar eens: samen met een paard op een blauw dekzeil gaan staan. Onmogelijk? Ja, dat zullen sommige mensen zeker zeggen, de praktijk is anders: dit team liet de kracht van samen zien!

Werk je in zo’n team? Dan is het geen probleem om op vakantie te gaan en ga je ook nog eens met een gerust hart op vakantie in de wetenschap dat je collega’s samen sterk ook jouw werkzaamheden feilloos zullen verrichten.

PaardenInzicht helpt jou en je team bij bereiken van dergelijke opmerkelijke resultaten en het concreet omzetten en leren toepassen in de dagelijkse werkpraktijk – resultaat: samen sterk!

Zijn de resultaten en de humeuren echter volledig beneden pijl? Los dat dan direct op – neem contact op voor een spoed afspraak met Margreet van PaardenInzicht tel.: 0622360999 of mail info@paardeninzicht.nl

WELKOM en tot snel! 🙂

Oh ja………. in de zomer-vakantietijd geldt ook nog een mooie aanbieding, neem hiervoor contact op: Margreet Noordanus / PaardenInzicht

Resultaten zijn na te lezen: PORTFOLIO

en ook op mijn LinkedIn profiel en op de LinkedIn Pagina van PaardenInzicht kunt je meer lezen over de resultaten die PaardenInzicht boekt.

Meer lezen? Het E-boek leiderschap coaching met het paard kun je downloaden door hier te klikken

PaardenInzicht Communicatie + Aandacht voor uw problemen/issues + Attentie en aandacht voor alle deelnemers en het geheel = samen het coachdoel bereiken.

Hoe werkt paardencoaching?

PS: In de paardenbak wordt de link gelegd met de dagelijkse praktijk op de werkvloer, hoe dit dan gaat is te lezen in deze blog over deze team coaching, waarbij ik vooraf kort en bondig van de teamcoach te horen kreeg: ‘Margreet, ze vechten elkaar de tent uit!’ Lees hoe de link met de praktijk een op een blijkt te passen en hoe paardencoaching juist daardoor dit team (en de teamcoach dus ook!) vooruit hielp: https://paardeninzicht.nl/team-coaching/

Animatie met uitleg hoe paardencoaching werkt:

Teamverhoudingen zijn vaak na 1 coaching duidelijk, dit is geen overdreven claim, lees de volgende blog maar eens: https://paardeninzicht.nl/team-verhoudingen-vaak-na-1-coaching-duidelijk/

[vc_video link=”https://youtu.be/Ayx0L97o2jQ” title=”PaardenInzicht Coaching met Paarden][vc_column_text]

Meer lezen? Het gratis e-book 35 Redenen om je door Paarden te laten Coachen, kun je downloaden door: hier te klikken!

Hoe een en ander linkt aan de dagelijkse praktijk, blijkt wel uit hetgeen de PaardenInzicht deelnemers zelf vertellen over impact en leermomenten: