Het door het hele land verzorgen van coaching met paarden is een pré, zowel voor de bedrijven als voor de deelnemers als voor de paarden! Hieronder gaan in het kort de belangrijkste voordelen hiervan en een overzicht van mogelijke coachlocaties.

PaardenInzicht biedt business en management trainingen en coaching met paarden door heel Nederland, waardoor de reistijd van de deelnemers aanmerkelijk verkort kan worden. Dit scheelt niet alleen tijd en geld, maar maakt het ook mogelijk dat indien noodzakelijk een deelnemer betrekkelijk snel terug naar de zaak kan als dat nodig is.

PaardenInzicht ontzorgt de opdrachtgevers door zorg te dragen voor de locatie en met deze locaties alles te regelen. Hieronder valt ook het regelen van de paarden waarmee gecoacht wordt: dit zijn altijd paarden van de betreffende locatie. Wel zo paard-vriendelijk omdat hiermee voor de paarden de stress van een lange reis en het kennismaken met een onbekende locatie (en paarden) vermeden wordt. Andere paardvriendelijke plus is dat als het paard tijdens de coaching last krijgt van stress of, fysiek niet lekker wordt, dan kan er direct gewisseld worden zodat het coachpaard de nodig zorg kan krijgen en de deelnemers verder kunnen met de coaching.

Coachlocaties worden geregeld op basis van beschikbaarheid en in combinatie met wensen, het programma en budget van de opdrachtgever. Onderstaand een overzicht, en staat uw regio er niet bij? Laat het weten: stuur Margreet een mailtje of bel: 06-22360999 (+31(0)622360999).

TEVENS: OMGEVING VAN AMSTERDAM (AMSTELVEEN) EN ABCOUDE.

OOK: ARNHEM, BREDA, VUGT, ANDERE LOCATIE IN GEDACHTEN? LAAT HET WETEN!

COACHING IN HET BUITENLAND? WIJ VERZORGEN HET GRAAG!

Internationaal? Buiten Nederland en zelfs buiten Europa? Geen probleem -laat het weten– PaardenInzicht werkt over heel de wereld, zo lang er maar paarden en een coachlocatie in de buurt zijn!

Link naar de zakelijke tarieven Nederland

Over PaardenInzicht in de pers bij WIJLIMBURG: https://www.wijlimburg.nl/nieuws-overzicht/limburg-leads-het-paard-als-managerstrainer/

Blog Media Mirror: Conclusie: PaardenInzicht is dé partner op het gebied van management training en coaching

Link naar contactformulier

Meer lezen? Het gratis e-book 35 Redenen om je door Paarden te laten Coachen, kun je downloaden door: hier te klikken!

Resultaten zijn na te lezen: PORTFOLIO

[vc_video link=”https://youtu.be/Ayx0L97o2jQ” title=”PaardenInzicht Coaching met Paarden][vc_column_text]

en ook op mijn LinkedIn profiel en op de LinkedIn Pagina van PaardenInzicht kunt je meer lezen over de resultaten die PaardenInzicht boekt.

Problemen in je team?

https://paardeninzicht.nl/paardeninzicht-leadership-management-training-and-coaching-with-horses/

Teamverhoudingen zijn vaak na 1 coaching duidelijk, dit is geen overdreven claim, lees de volgende blog maar eens: https://paardeninzicht.nl/team-verhoudingen-vaak-na-1-coaching-duidelijk/

Hoe een en ander linkt aan de dagelijkse praktijk, blijkt wel uit hetgeen de PaardenInzicht deelnemers zelf vertellen over impact en leermomenten: