Even een boek-update, zodat je weer helemaal op de hoogte bent met betrekking tot mijn boek en weet waar je het kunt bestellen!

Op mijn verjaardag donderdag 16 mei 2024 vindt de boekdoop (=presentatie) plaats van mijn boek Boost je Leiderschap – 7 vaardigheden – authentiek & fair – een wereld van verschil.

Na het vorige bericht toen het drukken begon is er veel gebeurd.

Alle pagina’s, de cover en de stofomslag zijn gedrukt en afgewerkt. Daarna was het de beurt aan de boekbinder: zij hebben de boeken samengevoegd, ingebonden en voorzien van de kaft en stofomslag.

Ondertussen is mijn boek online gezet en aangemeld bij ISBN en het Centraal Boekenhuis!

Hierdoor is Boost je Leiderschap inmiddels overal verkrijgbaar, zowel via alle fysieke boekhandels als online bij Managementboek, Bol.com, Bruna, Libris en bij vele andere boekverkopende websites.

En dan 8 mei!

Wat dag een dag en wat een MOMENT – echt ongelofelijk dat het – na tien jaar schrijven, grote vreugde, diepe dalen, bijna stoppen en doorstarten – woensdagmiddag 8 mei om 15.55 uur zover was dat ik mijn boek voor het eerst in handen kon houden! #superblij #supertrots

De projectplanning was perfect tot op het uur! Vandaag zijn de boeken naar het Centraal Boekenhuis gegaan en heb ik mijn exemplaren bij Jurgen Bessems van @drukpartnerszuid opgehaald. Jurgen, niet alleen bedankt voor het inladen van het grootste deel van de dozen ????maar ook voor je expertise, het meedenken en het begeleiden van de uitvoering – echt TOP gedaan!

Tot slot:

Order  alvast je exemplaar bij BESTEL BIJ MANAGEMENTBOEK!

En wil je direct je leiderschap boosten? Neem dan op voor de mogelijkheden – boekingen zijn INCLUSIEF het boek! Bel 06-22360999 of mail naar welkom@boostjeleiderschap.nu

Gesigneerd exemplaar bestellen of cadeau doen? Stuur dan een persoonlijk bericht via welkom@boostjeleiderschap.nu

Op managementboek

Boost je leiderschap is nu verkrijgbaar op Managementboek.nl – reserveer alvast je exemplaar door op deze link te klikken!

14 mei 2024, © Margaretha Noordanus PaardenInzicht Coaching en Training met Paarden | Boost je Leiderschap | www.paardeninzicht.nl | www.boostjeleiderschap.nu

#spannend #boostjeleiderschap #boosten #leiderschap #leiderschapsontwikkeling #leiderschapsstijl #vaardigheden #authentiek #fairness #persoonlijkleiderschap #professioneelleiderschap #individueel #groep #team #traject #workshop #lezingen