In een wereld waar leiderschap vaak wordt gezien als een positie van macht en autoriteit, komt er een boek aan dat de essentie terugbrengt tot waar het omgaat: het leidinggeven! Boost je Leiderschap – zeven vaardigheden – authentiek en fair – wereld van verschil! is een boek, dat inspireert, aanzet en je voorziet van ideeën en een aanpak voor iedereen die gelooft in de kracht van echtheid en integriteit in leiderschap. Terwijl de publicatiedatum -16 mei 2024- nadert, zijn we druk bezig met de laatste voorbereidingen: van vormgeving tot website, alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

Kern

De kern van dit baanbrekende boek ligt in de zeven vaardigheden die elke leider helpen om authentiek en fair te zijn. Deze vaardigheden zijn niet alleen theoretisch en met voorbeelden onderbouwd: met de beschreven MARG-method en HORSE-method krijg je ze ook op een praktische wijze onder de knie! Daarbij zorgt de aanpak ervoor dat ze direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Van empathisch luisteren tot ethisch beslissen, elk aspect van leiderschap wordt onder de loep genomen. Dit boek is DE STAP naar persoonlijke en professionele transformatie en is daarbij een inspirerende aanzet tot verandering in de manier waarop organisaties functioneren en bied je daarmee een nieuw perspectief op leiderschap.

Opmaat

Terwijl de publicatiedatum dichterbij komt wordt elk detail, van de vormgeving van het boek tot de inrichting van de website, zorgvuldig afgewogen om de boodschap van authentiek en fair leiderschap zo krachtig mogelijk over te brengen. De opmaat verloopt zelfs zo voorspoedig dat we liggen nog steeds prachtig op schema liggen: voor je het weet kun je aan de slag met de Boost je Leiderschap workshops en trajecten!

Tot slot

“Boost je Leiderschap” is meer dan een boek; het inspireert, zet aan tot nadenken en geeft je een concrete aanpak waarmee je met drie basisvaardigheden een stevige basis onder je leiderschap legt en vervolgens met vier vaardigheden voor gevorderden authentiek en fair leiderschap vormgeeft. Met authentiek en fair leiderschap kan je de wereld veranderen, en dit boek is je eerste stap in die richting.

Welkom

Wil je een van de eersten zijn die dit baanbrekende boek in handen krijgt? Reserveer dan nu alvast je exemplaar van “Boost je Leiderschap” door een mailtje te sturen naar welkom@boostjeleiderschap.nu. Meteen een verschil gaan maken de wereld van leiderschap, ga dan aan snel de slag en Boost je Leiderschap: bel snel om jouw traject te boeken 0622360999 of mail naar welkom@boostjeleiderschap.nu.

Welkom en zorg dat je deze kans niet mist!

Maart 2024, © Margaretha Noordanus PaardenInzicht Coaching en Training met Paarden | Boost je Leiderschap | www.paardeninzicht.nl | www.boostjeleiderschap.nu

#boostjeleiderschap #zevenvaardigheden #authentiek #fair #wereldvanverschil

#boostjeleiderschap

#leiderschapsontwikkeling

#leiderschapscoaching

www.paardeninzicht.nl