Wil Je meer weten?

Heb je vragen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden?  Stuur dan een mailtje naar info@paardeninzicht.nl
Of bel naar 06-22 360 999

Locatie vergeten? Deze staat in de bevestigingsmail! Bij twijfel bel 06-22 360 999

Wilt u een gratis introductiegesprek (tel, skype, video-call) inplannen? Dat kan! Geef dat dan aan in een mailtje. Wij hebben voor ogen om binnen 48 uur te reageren op uw bericht.

PaardenInzicht coacht door heel Nederland!

De locatie van de coaching wordt vooraf in overleg met u vastgesteld en bevestigd in de bevestigingsmail die u ontvangt en/of in de offerte.

Postadres

Grootestraat 32
6063 AL  Vlodrop

Margaretha Noordanus auteur trainer coach recensent jpg 2048px

KvK: 12060348
BTW: NL001933182B34
IBAN: NL40 KNAB 0259 8748 92 (BIC: KNABNL2H) t.n.v. PaardenInzicht Coaching en Training met Paarden te Vlodrop

Disclaimer

De inhoud van deze website, het boek, de MARG-method, de HORSE-method, overige websites, teksten alsmede de inhoud en praktijk van de coaching en training, het ervaringsgericht leren met paarden en al het overige materiaal zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld.
De auteur, de uitgever, de ondernemingen van de auteur en samenwerkingspartners kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden, schade, letsel, ziekte, ongemak, allergie en het ontstaan van en verergering van gezondheidsproblemen.
Alleen door PaardenInzicht/Margaretha Noordanus opgeleide en gecertificeerde trainers en coaches mogen volgens de in het boek en op de websites vermelde methoden en aanpak werken. Neem contact op voor meer informatie.

In mails en overige online uitingen op websites en socials staat een enkele affliatilie-link, gebruik je deze link om door te klikken en besluit je dan tot aanschaf over te gaan, dan verdien ik daar een klein percentage aan.